Øl og mad
Den korrekte sammensætning af øl og mad kan virkelig booste oplevelsen af et godt måltid.
Mange år interesse for dette område, gør at vi hos SIGNATURBRYG kan tilbyde sparring i forhold til det at implementere øl i køkkenet og restauranten. Dette kan eksempelvis være så simpel en ting, som at bruge overskudsproduktet mask fra ølbrygning, til at blande i brød, boller eller knækbrød.
Dette vil ofte gøre at personalet kan give en mere interessant præsentation ved bordet, og dermed give kunden en bedre oplevelse.
Vi tilbyder hjælp med at lave en ølmenu, hvor restaurantens øl listes op med diverse info der er relevant for sammensætningen med mad. Dette er en måde at undgå forkert sammensætning af øl og mad. En uheldig sammensætning kan ødelægge både øl- og madoplevelsen for gæsten, og resultere i en dårlig oplevelse for kunden. Hvor i mod en korrekt sammensætning kan få 1+1 til at give 3, og dermed give gæsten en oplevelse de sent vil glemme. En oplevelse der gerne skal gøre et gæsten vender tilbage efter mere.